Λάβετε οδηγίες

Θέλουμε το ταξίδι σας να είναι τόσο απρόσκοπτο όσο και η διαμονή σας μαζί μας. Ακολουθεί ένας βήμα προς βήμα οδηγός για το πώς θα έρθετε στο Paramithenio Village Beach Resort & Spa, εξασφαλίζοντας ότι θα φτάσετε έτοιμοι να απολαύσετε την ηρεμία και την πολυτέλεια που σας περιμένει.

Ένα σύντομο ταξίδι δίπλα από την Αθήνα

Ξεκινήστε το ταξίδι σας από την Αθήνα και απολαύστε μια γραφική διαδρομή προς την Εύβοια. Ακολουθήστε την Εθνική Οδό προς Χαλκίδα και μόλις φτάσετε στη Χαλκίδα, διασχίστε τη γέφυρα της Χαλκίδας για την Εύβοια. Ακολουθήστε τις πινακίδες προς Αγίους Αποστόλους – Πετριές, όπου το θέρετρό μας βρίσκεται ανάμεσα στα δύο χωριά.

Απόσταση από την Αθήνα: 139 χιλιόμετρα (2 ώρες)

Με δημόσιες συγκοινωνίες

Δείτε τις επιλογές δημόσιων συγκοινωνιών που είναι διαθέσιμες.

Τα λεωφορεία από την Αθήνα προς τη Χαλκίδα είναι συχνά, και από τη Χαλκίδα μπορείτε να πάρετε τοπικό λεωφορείο ή ταξί για να φτάσετε στους Αγίους Αποστόλους – Πετριές.

Μεταφορά από το αεροδρόμιο

Εάν φτάνετε αεροπορικώς, ρωτήστε μας για τις υπηρεσίες μεταφοράς από το αεροδρόμιο. Μπορούμε να οργανώσουμε την μεταφορά σας από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, εξασφαλίζοντας μια άνετη και ξεκούραστη έναρξη του ταξιδιού σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε βοήθεια ή συγκεκριμένες οδηγίες προσαρμοσμένες στα ταξιδιωτικά σας σχέδια.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο Paramithenio Village Beach Resort & Spa!

Απόσταση από το αεροδρόμιο της Αθήνας: (2,1 ώρες)

Από το λιμάνι του Ωρωπού

Ξεκινήστε ένα γραφικό ταξίδι προς το θέρετρό μας με την ευκολία μιας διαδρομής με ferry. Ξεκινήστε το ταξίδι σας από το λιμάνι του Ωρωπού προς το λιμάνι της Ερέτριας και από την Ερέτρια, είναι μόλις 40 λεπτά μέχρι το θέρετρό μας.

Από το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας

Ξεκινήστε ένα ήσυχο ταξίδι με το πλοίο από το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας προς τη Στύρα, ακολουθούμενο από μια σύντομη διαδρομή 20 λεπτών για να φτάσετε στο θέρετρό μας.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΜΕΣΑ & ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ!

Η κράτηση απευθείας μαζί μας συνοδεύεται από αποκλειστικά οφέλη & προνόμια.